MemoStang Eco őrjáratellenőrző rendszervissza

Leírás:

Őrjáratellenőrző rendszer

A MemoStang egy kisméretű, robosztus, víz- és fokozottan ütésálló, saját energiaellátással rendelkező, rozsdamentes acél házas, gumimarkolatú, hordozható készülék. A készülék alapfunkciója a Dallas (USA) cég által gyártott, garantáltan különböző elektronikus kódszámú azonosító chipekkel (kódokkal) előzetesen azonosított helyek, események, esetleg hőmérsékletek idő szerinti regisztrálása. Ezt a regisztrálást az azonosító eszköz, az adatgyűjtő megfelelő, az erre a célra speciálisan kialakított végével történő, rövid idejű érintése váltja ki.

Az adatgyűjtő az események tényét jól érzékelhető kettős fény és hangjelzéssel indikálja, majd idő szerint tárolja. Ezek később kiolvashatók, dokumentációk alapjául szolgálhatnak. Az adatfeldolgozás a rendszerhez tartozó MAGYAR NYELVŰ kezelő program segítségével, a felhasználó saját PC alapú számítógépén, Windows (Win8.1, Win8.0, Win7, XP, Win9x, Win2000, NT) operációs rendszer alatt elvégezhető (őrzési naplók stb.). A kezelő program segítségével az egyes azonosító eszközök a telepítés előtt lajstromba vehetők, szöveges (pl. sorszám, megnevezés, megjegyzés, dátum stb.) információk rendelhetők hozzájuk.

A speciális, nagy kapacitású, szélsőséges hőmérsékleti körülményeket (-55°C - +85°C) is elviselő energiaforrás állapota is a program segítségével mindenkor egyszerűen vizsgálható.  A programhoz tartózó PC adapter és kábel a számítógépes kapcsolatot biztosítja az adatgyűjtővel.

Az azonosító eszközök gyorsan és egyszerűen telepíthetők, külső energiát nem igényelnek. Ezek személyi, beltéri (iButton típus), kültéri (CheckPoint típus), és több technológiai (pl. ThermoPoint típus) kivitelben állnak rendelkezésre. Az adatgyűjtő rúgós, önvezetéssel illeszkedő vége és az azonosítók mechanikailag úgy vannak kialakítva, hogy mostoha körülmények között is lehetővé teszik az egyszerű, és üzembiztos működést. A rozsdamentes acél ház magas fokú mechanikai, kémiai ellenállóságot és elektromágneses zavarvédelmet nyújt a készüléknek. Az övre rögzíthető bőrtok és a karabineres csuklószíj biztosítja az adatgyűjtő elegáns és kényelmes kezelését.


A fő funkciók:
- Éberség ellenőrzés.
- Rejtett eseménynaplózás.
- Belépésnaplózás és nyugtázás.
- Ütések detektálása és mérése (szándékos rongálás).
- Hőmérséklet ellenőrzés.
- GPRS bejelzés (opcionális).•    Egyedi „Anti Clone System” opció, extra védelem nem másolható, nem klónozható csekkponttal
•    Folyamatos fejlesztés, csökkenő árak, „Lite” verzió is
•    Robosztus, „Őrkompatibilis” kivitel, rozsdamentes acél ház, gumi markolattal
•    Terepen történő komfortos, egyszerű használat, önvédelemre is alkalmas
•    Nagyfokú ellenálló képesség mechanikai és elektromágneses, valamint hőmérsékleti behatásokkal szemben. Dokumentált mechanikai önvédelem.
•    Nem bocsájt ki elektromágneses „szmogot”, működéséhez nem szükséges elektromágneses tér
•    Speciális lithium elemes működés, nem kell tölteni
•    Extrém alacsony energia felhasználás, évekig nem kell elemet cserélni
•    Egyetlen egy csatlakozási pont csekkoláshoz és kiértékeléshez.
•    Beépített hőmérsékletmérés, speciális, nem klónozható hőmérő ellenőrző pont is rendelhető (ThermoPoint)
•    Egyszerű kiértékelő program Windows alá.
•    A rendszer erős pszichológiai hatása a tevékenység minőségére, az általános fegyelemre
•    Webes távfelügyelet a PatrolCheck iTerminálon keresztül (GPRS vagy LAN kivitel)
•    Magyar termék, gyors és korrekt technikai támogatás

Képek: